Mirel Mišković, zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća Tuzla pristupio Socijaldemokratama BiH

Mirel Mišković, zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća Tuzla, pristupio je Socijaldemokratama Bosne i Hercegovine.

Mirel Mišković rođen je 26.08.1975. godine u Tuzli. Po zanimanje je diplomirani inženjer mašinstva i trenutno je zaposlen u Elektrotehničkoj školi Tuzla.

“Socijaldemokrate BiH ovim činom pristupanja gospodina Mirela Miškovića, zamjenika predsjedavajućeg Gradskog vijeća Tuzla, pokazujemo svoje osnovno načelo, princip, a to je multietničnost. Kompletno rukovodstvo Gradskog vijeća Tuzla je prešlo u SDBiH i to nama daje posebnu težinu u radu Gradskog vijeća i na taj način dobijamo na važnosti, te najavljujemo kakve ćemo spektakularne rezultate imati iduće godine na Lokalnim izborima.” – izjavio je predsjednik SDBiH Enver Bijedić.

Nakon Aleksandra Vujadinovića, koji je obnašao funkciju predsjedavajućeg Gradskog vijeća Tuzla, drugi čovjek Gradskog vijeća (GV) prepoznao je ideju koju zagovaramo.

“Mogu slobodno reći da sam se odlučio na korak da pristupim SDBiH jer vjerujem da je to jedan zdrav projekat koji je utemeljen na općeljudskim vrijednostima koji ujedno poštuje prava i skupina i pojedinaca. Vjerujem da je to projekat koji ima budućnost, da je projekat koji ne narušava način života u našoj državi i u našem gradu, već naprotiv, daje nam garanciju da dosta stvari može da funkcioniše puno bolje. Na kraju, želim istaći da dolazim među dobre ljude, iskrene drugove i prijatelje koji mogu, znaju i imaju viziju kako poboljšati postojeće stanje. Ponosan sam što ću biti dio tog tima i dati svoj doprinos.” – kazao je Mirel Mišković, te dodao da se zahvaljuje svim članovima SDBiH na iskrenoj dobrodošlici i lijepom prijemu, te misli da možemo zajedno napraviti velike stvari.

 

Predsjedavajući Gradskog vijeća Tuzla Aleksandar Vujadinović pristupio SDBiH