Revanširanje Jasmina Imamovića deklarisanim članovima SDBiH Tuzla

Deklarisani i istaknuti članovi SDBiH Tuzla, vlasnici individualnih stambenih jedinica centralnog dijela Tuzle, tačnije mjesne zajednice Centar, ni početkom nove grejne sezone nisu zadovoljni vrelovodnim, odnosno, toplovodnim sistemom grijanja „grada“ Tuzla zbog neispunjavanja obveza isporučioca odgovarajuće toplotne energije „Centralnog grijanja“ Tuzla.

Naime, kao što je poznato, “Centralno grijanje” Tuzla obavijestilo je sve korisnike da je vrelovodni sistem ispitan u cijelosti, te da su spremni za početak sezone grijanja. Iako je tehnološka proba počela 5. oktobra gdje je rečeno da će se toplina osjetiti u prvim objektima u poslijepodnevnim satima, nakon pet dana u kući našeg Damira Djedovića – Čarlija, radijatori su hladni.

Probno puštanje i ispitivanje sistema daljinskog grijanja ne bi došlo u pitanje, da u nastaloj situacija samo stambena jedinica gospodina Djedovića nije hladna, dok su svi okolni objekti topli.

Treba li se pored ukazivanja na problem “Centralnom grijanju” Tuzla, kao okolnost uzeti i javno deklarisanje i podrška predsjedniku SDBiH Enveru Bijediću, pitamo zbog prijatelja?!