ENVER BIJEDIĆ: Ponosan sam što sam na čelu ovog tima

Poštovane Socijaldemokrate, drage moje prijateljice i prijatelji.

Sutra, 15. novembra, prvi puta izlazimo na lokalne izbore i to je prilika da vidimo šta smo napravili u proteklih 14 mjeseci i da vidimo koliko zaista vrijedimo.

Mi smo najmlađi i najbrže rastući politički subjekt u BiH.

Međutim, po raznim anketama mi ćemo od sutra biti i jako bitan faktor odlučivanja u mnogim gradovima i opštinama u BiH. Naši politički protivnici nas veoma respektuju i stavljaju nas u sami vrh, u red favorita u utrci za opštinska i gradska vijeća, kao i u utrci za načelnike i gradonačelnike tamo gdje imamo kandidate, a to je Tuzla, Lukavac, Gradačac i Kladanj. Ogroman je to uspjeh dragi prijatelji koji smo napravili u kratkom periodu od 07.09.2019.godine.

Želim da vam se zahvalim jer ste svi vi zaslužni za rezultate koje ćemo sutra objaviti. Zaista ste sjajna ekipa i ja sam VEOMA PONOSAN što sam na čelu ovoga tima.

Bez obzira na sutrašnje rezultate, MI SMO POBIJEDILI!

Nismo imali ništa prije četrnaest mjeseci, a od sutra ćemo biti neizbježni u odlučivanju u mnogim opštinama i gradovima.

Mi smo revolucionari socijaldemokratije i mi nemamo šta izgubiti.

Nemojte zaboraviti da je ovo start i da će naša ekipa nakon ovih izbora biti pojačana mnogim građankama i građanima Bosne i Hercegovine.
Samo zajedno, za dvije godine bićemo puno snažniji i nezaobilazan politički faktor u formiranju vlasti na svim nivoima u Bosni i Hercegovini.

Molim vas, danas i sutra uložite dodatni napor da zamolite svoju rodbinu, prijatelje i komšije da glasaju za nas i da rezultatima pokažemo da smo postali respektabilan politički subjekt.

Vama i vašim najbližim želim dobro zdravlje, poslovne uspjehe i neka vas sreća prati u životu.

Vaš prijatelj,
Enver Bijedić