SDBiH: Crna ljevica se uhvatila u sopstvenoj laži

Pozivanjem na glasanje, KO SDP Tuzla, kao član prošle i buduće “crnolistaške” koalicije sa PDA, iznošenjem neistina i ovaj put je sama sebi skočila u stomak.

Poštovani građani, u proteklih mjesec dana mogli ste svjedočiti abnormalnim količinama zakupljenih prostora za oglašavanje političkih subjekata. Koalicija SDBiH Socijaldemokrate Bosne i Hercegovine Zeleni Pokret u kampanji za Opšte izbore 2022. godine, ima jedan bilbord zakupljen, što dalje implicira da su iznesene neistine od strane KO SDP Tuzla. Sa druge strane, drugovima ne smetaju postavljeni bilbordi pored lica sa američke crne liste, jedan do drugog. Ko je platio te bilborde?

Shodno navedenom pitamo “drugove” koji nameću svoju volju biračima, o kakvom finansiranju trećih lica pričaju?

Koalicija SDBiH Socijaldemokrate Bosne i Hercegovine građanima tokom ovih mjesec dana pokazala je razliku između njih i nas, jer zna se – oni imaju pare i moć, a mi imamo ljude. Oni prepadaju ljude, a mi hoćemo da izvučemo zemlju iz krize, a garancija tome je naš Programa “Manifest 7 prioriteta 2030”. Ne nudimo sukobe, svađu i rat, nego nudimo prosperitet i progres. U naših sedam prioriteta koji su dio našeg programa “Manifest 7 prioriteta 2030” se nalaze određene oblasti iz sfere života građana BiH koji treba da se obrade i putem kojih će se popraviti kvalitet života. Tu govorimo o infrastrukturi, zelenoj ekonomiji, zdravstvenom sistemu, penzionom sistemu, pravdi za sve.

Za razliku od njih, koalicija SDBiH Socijaldemokrate Bosne i Hercegovine Zeleni Pokret poziva građane da svojom voljom izađu na izbore i sami biraju, kako drugi ne bi birali za njih.