UKC Tuzla: Javni oglas za prijem u radni odnos zdravstvenih radnika sa SSS na neodređeno vrijeme – 48 izvršilaca

Podržavajući stav predsjednika Komisije za borbu protiv korupcije Skupštine Tuzlanskog kantona Mahira Mešalića, da se sva zapošljavanja obavljaju transparentno, za razliku od prethodne Vlade na čelu sa PDA, koju je SDP branio više nego svoje interese i interese svojih 50.000 glasača na TK, konačno je raspisan JAVNI KONKURS na UKC-u Tuzla.

Javna zdravstvena ustanova Univerzitetski klinički centar Tuzla raspisuje javni oglas za prijem u radni odnos zdravstvenih radnika sa SSS na neodređeno vrijeme – 48 izvršilaca.

Opis poslova, opće i posebne uslove i način apliciranja, možete pogledati na stranici Javne ustanove Služba za zapošljavanje Tuzla, te da ih preuzmite u dokumentu ispod, kao i prijavni obrazac:

Javni oglas

Prijavni obrazac

Popis dokumentacije kojom se dokazuje status branilaca i članova njihovih porodica možete preuzeti u dokumentu ispod:

Popis dokumentacije

Detaljnije informacije o oglašenim radnim mjestima možete pronaći i na web stranici UKC-a u rubrici “Konkursi i oglasi”.

Oglas je objavljen 19.12.2019. godine u dnevnim novinama Oslobođenje i ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja, to jeste posljednji dan za prijavu je 27.12.2019. godine.